Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Se våra villkor för mer information.
map Icon

Snickarvägen 5, 574 37 Vetlanda

Vill du arbeta hos oss?

Är du intresserad av att arbeta hos oss på Martin Danielssons Åkeri AB har du kommit rätt. Här berättar vi nämligen hur du gör en spontanansökan, och så även vilka egenskaper vi värdesätter särskilt mycket hos dig som arbetssökande.

5 egenskaper vi värdesätter hos dig

  • Du ska ha vilja att delta i vårt förbättringsarbete som bland annat inkluderar målsättning, uppföljning och kontinuerligt säkerhetstänk.
  • Du ska vara prestigelös och ta till dig såväl kritik som beröm, och förslagsvis använda den feedback du får för att bli bättre inom din yrkesroll.
  • Du ska ha de certifieringar och körkortsbehörigheter som krävs för att kunna utföra ditt arbete på ett säkert och effektivt sätt.
  • Du ska kunna axla din yrkesroll och ta egna initiativ oavsett om du arbetar ensam eller i grupp.
  • Du ska hela tiden sträva efter att bli bättre och bättre på det du gör. Detta inkluderar bland annat att du vågar fråga om hjälp och att du verkligen lär dig av dina misstag.

Tveka inte att skicka in din spontanansökan till oss!
Bifoga gärna eventuellt CV.