Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Se våra villkor för mer information.
map Icon

Snickarvägen 5, 574 37 Vetlanda

Vi är glada att meddela att Martin Danielssons Åkeri AB och Tabergs Åkeri AB nu tar ett stort steg framåt genom en fusion. Denna sammanslagning är ett strategiskt beslut för att stärka vår position på marknaden och fortsätta leverera den högsta kvalité till våra kunder.

För våra kunder och medarbetare är det viktigt att betona att denna förändring inte kommer att medföra några märkbara skillnader i hur vi arbetar eller de tjänster vi erbjuder.

Tillsammans ser vi fram emot en ljus och framgångsrik framtid tillsammans med Tabergs Åkeri AB.Om Tabergs Åkeri AB

Tabergs Åkeri AB, en ledande aktör inom specialtransporter. Med sin omfattande erfarenhet och expertis är Tabergs Åkeri AB en betrodd partner som kompletterar våra tjänster perfekt.

Specialiserade på Specialtransporter

Tabergs Åkeri utmärker sig med sin förmåga att hantera överdimensionerat och utmanande gods.

Projektlogistik

Tabergs Åkeri AB erbjuder heltäckande lösningar inom projektlogistik. De har förmågan att sköta hela processen från början till slut, vilket gör dem till en idealisk partner för omfattande och krävande transportprojekt.

Maskintransporter

En stor del av Tabergs Åkeris flotta är specialanpassad för maskintransporter. De hanterar allt från entreprenadmaskiner till krossverk och industrimaskiner, vilket gör dem till en mångsidig och pålitlig partner inom detta område.

Tillståndstjänster

För transporter som kräver särskilda tillstånd har Tabergs Åkeri AB den nödvändiga expertisen. De hjälper till med tillstånd i olika länder, inklusive Skandinavien, Tyskland och BeNeLux, vilket underlättar gränsöverskridande transporter.

Du kan läsa mer om Tabergs Åkeri AB på deras hemsida
https://tabergsakeri.com/