Genom att klicka på "Acceptera alla cookies" samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigeringen, analysera webbplatsanvändningen och hjälpa till med våra marknadsföringsinsatser. Se våra villkor för mer information.
map Icon

Snickarvägen 5, 574 37 Vetlanda

Vi söker en maskinist till hjulgrävare!

  • Utgångsort Vetlanda
  • Du kommer att arbeta runt om på Höglandet
  • Vi använder oss av avtalsenliga löner och moderna fordon.

Vi ser helst att du har:

  • Yrkesbevis som maskinförare
  • Körkort B
  • 5 års praktisk erfarenhet av yrket

Vi tror starkt på individen och är på jakt efter dig som är engagerad, målmedveten och har ett genuint intresse för ditt yrke. Du uppskattar ett företag som prioriterar en sund arbetsmiljö och känner igen dig i våra grundläggande värderingar. Du trivs med en mängd olika projekt, oavsett storlek, och älskar dynamiken i att jonglera många uppgifter samtidigt och att arbeta nära dina arbetskamrater.

När du blir en del av vårt team kommer du att märka att vi är mer än bara kollegor - vi är som en familj. Här är det gott om skratt, vi tar eget ansvar, har ett affärsmässigt mindset och värderar öppen kommunikation. Vi delar med oss av vår expertis och utnyttjar varandras styrkor, vilket ger dig möjlighet att växa och stå inför spännande utmaningar.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka din ansökan till martin.danielsson@mdakeri.se
Vid frågor om tjänsten är du även välkommen att ringa 0383-410 202 eller 0708-13 80 40